Käytämme verkkopalvelussamme evästeitä, jotka auttavat meitä parantamaan tätä sivustoa sekä seuraamaan, millaiset käyttäjät sitä käyttävät. Tutustu tietosuojaselosteeseemme. Sulje ilmoitus tästä.
Sanpekled Oy
Etusivu Yritys YhteystiedotEnergialaskuri Usein kysytyt kysymykset
Tuoteryhmät
Uutiset
06.07.2013
ELOHOPEALAMPUT KORVATAAN LED LAMPUILLA
Sanpek-LED korkealaatuiset 360° CORN  IP64 LED-lamput edustavat LED-valaistustekniikan viim...
Lue lisää
Asiakkaalle
Toimitusehdot
Tietosuojaseloste
Käyttöehdot
Yhteystiedot
Takuuehdot
Maksutavat
Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERÖITYMINEN

Tilauksen tekeminen Sanpek Oy verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä. Sanpek Oy kerää tässä tapauksessa asiakkaalta vain tarpeelliset henkilötiedot tilauksen toteuttamiseksi.

Tilauksen yhteydessä tai muutoin asiakas voi kuitenkin halutessaan rekisteröityä Sanpek Oy:n asiakkaaksi, jolloin asiakas hyväksyy henkilötietojensa liittämisen Sanpek Oy:n asiakasrekisteriin. Tämä helpottaa asiakkaan tilausten tekemistä jatkossa ja mahdollistaa sen, että asiakas näkee omalla asiakastilillään rekisteröitymisen jälkeen tekemänsä tilaukset.

Sanpek Oy ei lähetä asiakkaille uutiskirjeitä tai mainossähköposteja.

YKSITYISYYS JA TIETOSUOJA
Sanpek Oy:n asiakastiedot ovat luottamuksellisia. Asiakkaan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään. Sanpek Oy ei koskaan pyydä eikä tallenna kuluttajasta pankkiyhteystietoja ja / tai luottokorttitietoja tilausten yhteydessä.

REKISTERINPITÄJÄ
Sanpek Oy
Y-tunnus: 2460690-4
Www: www.sanpekled.fi
Osoite: Moreenitie 21, 04250 Kerava
Puhelin: 010 3289 350
Sähköposti: asikaspalvelu@sanpek.fi

REKISTERIASIOITA HOITAA
Sanna Koskelainen
Osoite: Moreenitie 21, 04250 Kerava
Puhelin: 010 3289 350
Sähköposti: sanna.koskelainen@sanpek.fi

REKISTERIEN NIMET
Sanpek Oy:n asiakasrekisteri.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS
Sanpek Oy kerää henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on asiakkaan ja Sanpek Oy:n välinen sopimus. Lisäksi oikeusperusteena on myös pakottava lainsäädäntö. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen – et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et luovuta henkilötietojasi.

Emme kerää henkilötietoja markkinointia varten.

Asiakasrekisterin henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen, postituksen, asiakkaan yhteydenottojen, palveluiden kehittämisen, raportoinnin ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä.

REKISTERIEN TIETOSISÄLTÖ
Asiakasrekisteri: asiakkaan etu- ja sukunimi, osoitetiedot, puhelinnumero, sähköpostiosoite, ostotapahtuma- ja asiointitiedot, palautetiedot, käyttäjätunnus ja salasana, vaihtoehtoiset toimitusosoitteet.

HUOM! YRITYS ei kerää eikä tallenna asiakkaiden pankkiyhteystietoja eikä luottokorttitietoja.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET
Asiakkaan oma ilmoitus sekä asiakkaan ostos- ja asiointitiedot Sanpek Oy:n tietojärjestelmissä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE
Asiakasrekisterien tietoja ei luovuteta Sanpek Oy:n ulkopuolelle, paitsi lainsäädännön niin velvoittaessa sekä sellaisille yrityksen alihankkijoille, jotka osallistuvat, tietojärjestelmien ylläpitoon tai asiakkaan tilauksen hoitamiseen, kuten tuotteiden postitukseen tai maksamiseen. Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

REKISTERIEN SUOJAUKSEN PERIAATTEET
Sanpek Oy:n asiakasrekisterien tiedot ovat luottamuksellisia. Rekistereitä säilytetään sähköisesti ja suojattuna asianmukaisesti ulkopuolisilta palomuurein ja muita teknisiä suojakeinoja hyväksikäyttäen. Ainoastaan nimetyillä henkilöillä on oikeus käyttää ja ylläpitää salasanoin suojattujen rekisterien tietoja. Käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus.

Henkilö- ja maksutiedot käsitellään aina salatussa SSL-yhteydessä. Maksutiedot (henkilötunnus, verkkopankki, luottokortti) käsitellään ulkopuolisessa suojatussa ja salatussa järjestelmässä, ja maksajan henkilötunnusta tai maksu- ja luottokortin numeroita yms. tunnistetietoja ei tallenneta verkkokauppaan.

REKISTERIN TIETOJEN SÄILYTYSAIKA
Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi tai lain noudattamiseksi.

ASIAKKAAN OIKEUDET: TARKASTUS-, KORJAUS- JA KIELTO-OIKEUS
Asiakkaalla on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekistereihin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yhtiön asiakaspalveluun. Tarkastuspyyntö voidaan esittää myös henkilökohtaisesti yllä mainitussa osoitteessa, jolloin asiakkaalla on oltava mukana henkilöllisyystodistus. Sanpek Oy vastaa tietojen tarkastuspyyntöihin kirjallisesti henkilötietolain mukaisesti. Jos asiakkaan tiedoissa on virheitä, asiakas voi esittää yhtiölle pyynnön virheen korjaamiseksi.

EVÄSTEET
Verkkokauppamme käyttää järjestelmässään evästeitä (cookies). Verkkokaupoissa yleisesti käytetyt evästeet ovat pieniä tunnistetiedostoja, jotka siirtyvät palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Evästeiden käytön tulee olla sallittuna internet-selaimessa, että voit ostaa tuotteita verkkokaupasta. Käytämme evästeitä helpottaaksemme verkkokaupassa asioimista sekä analysoidaksemme, miten voimme kehittää palveluamme. Evästeiden käyttö on turvallista, se ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä se rasita tai vahingoita vierailijan tietokonetta.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN VERKKOSIVUSTOT
Huomaa, että tietyt verkkosivustomme toiminnot ovat kolmansien osapuolten tarjoamia ja niihin sovelletaan kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä. Verkkosivustoillamme ja palveluissamme on toimintoja, jotka voivat esimerkiksi mahdollistaa sisällön jakamisen sosiaalisessa mediassa. Tällaiset toiminnot ovat suoraan ulkopuolisten palveluntarjoajien tarjoamia, jotka voivat kerätä sivustoilla käynteihin ja niiden palvelujen käyttöön liittyviä henkilötietoja omien tietosuojakäytäntöjensä ja -sääntöjensä mukaisesti. Sanpek Oy ei ole vastuussa tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä tai tietosuojaa koskevista ehdoista.

Evolution Solutions Verkkokaupparatkaisu